Lokomotivin valmentaja: "Niklas Hagman on maailmanluokan pelaaja"

Lokomotiv Jaroslavlin päävalmentaja Tom Rowe nostaa suomalaisen Niklas Hagmanin tulevan kauden avainpelaajaksi.

NHL-seura Anaheim Ducksista KHL:ään Lokomotiviin siirtynyt Hagman on esittänyt harjoituskaudella, pienistä loukkaantumisista huolimatta, lupaavia otteita.

– Niklas on maailmanluokan pelaaja. Hän on vastannut täysin niitä odotuksia, joita meillä oli hänestä. Tämä koskee myös harjoituksia, joissa Hagman näyttää esimerkkiä muille pelaajille. Hän puhuu jatkuvasti nuorille pelaajille ja opastaa heitä. Olemme hyvin onnekkaita, että saimme hänet, Rowe äityy kehumaan Hagmania Sports.ru-sivustolle.

Lokomotiv voitti tiistaina Riian Dinamon harjoitusottelussa maalein 4-1. Suomalaispuolustaja Sami Lepistö kirjautti Lokomotivin neljännen maalin. Hagman palasi kaukaloon pienen loukkaantumisen jälkeen.

– Tiistaina hän pelasi ensimmäisen kerran loukkaantumisen jälkeen. Ehkä se ei ollut Hagmanin parasta jääkiekkoa, mutta olen täysin varma, että kauden alussa hän on kunnossa. Uskon, että Hagman on meidän avainpelaaja ykkösketjussa pelatessaan.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?