Kärpät otti European Trophyn toisen voittonsa, kun se voitti sunnuntaina HC Kometa Brnon 3-2 (0-0, 1-1, 1-1, 0-0, 1-0) voittomaalikilpailun jälkeen. Kärppä-luotsi Hannu Aravirta oli tyytyväinen näkemäänsä.

– Toinen voitto tänä syksynä ja se oli kaikkinensa tervetullut, vaikkakin tuli rankkareiden kautta. Pelaajat tekivät paljon töitä tänään. En voi olla kehumatta ottelun intensiteettiä ja tunnelatausta, Aravirta kertoi ottelun jälkeen.

– Tämä oli hyvä taistelu ja loimme pelissä paljon maalipaikkoja ja olisimme voineet voittaa ottelun jo varsinaisella peliajalla, mutta toisaalta sama pätee myös vastustajaan

Aravirran mukaan kohdatut joukkueet ovat todella laadukkaita, ja harjoitusotteluista puhuminen on vähättelyä European Trophystä puhuttaessa.

– Nämä tshekkijoukkueet mitä olemme kohdanneet, ovat todella rutinoituneita. Heillä on paljon kokeneita pelaajia, yli 30-kymppisiä ammattilaisia eikä mitään junnuporukoita, vaan haastavia ja hyviä joukkueita.

Kärpät jatkaa turnausta ensi torstaina Torniossa Ruotsin liigan Luulajaa vastaan. Kärpät on lohkossa neljäntenä ja voi vielä elätellä pieniä toiveita jatkopaikasta, kun kaksi parasta pääsee jatkopeleihin. Katso lohkon tarkempi tilanne täältä.