Kanadalaishyökkääjä Eric Perrin on tehnyt JYPin kanssa kaksivuotisen sopimuksen kevääseen 2014 asti, seura uutisoi.

36-vuotias Perrin on pelannut jyväskyläläisseurassa kaudella 2002-2003 sekä kaksi viimeista sesonkia. Miehen jatko JYPissä oli pitkään epävarmaa, mutta nyt terrierimäisen sentterin paluu Jyväskylään on varmistunut.

– Tämä on iso päivä minulle ja perheelleni. Olen innoissani, kun voin jatkaa JYP-yhteisön jäsenenä. Tapa, jolla joukkue kasvoi viime kaudella äärimmäisen yhtenäiseksi ja sitoutuneeksi mestarijoukkueeksi, oli taianomainen, Perrin kertoo seuran tiedotteessa.

Kevään 2004 Stanley Cupin voittaja Perrin oli isossa roolissa JYPin viime kauden Suomen mestaruudessa. Hänet valittiin kauden päätteeksi SM-liigan All Starsin keskushyökkääjksi. Lisäksi Perrin voitti SM-liigan syöttöpörssin 40 maalisyötöllään.

– Katson luottavaisesti JYP-joukkueen tulevaan polkuun, sillä olemme pohjustaneet sen polun vahvaksi yhteisellä tekemisellä, Perrin kommentoi.

Myös JYPin seurajohto on kontrahdista luonnollisesti mielissään.

– Upea uutinen JYPille ja JYP-kannattajille. Isoin auki ollut ruutu ensi kauden kokoonpanostamme on nyt täytetty, JYPin puheenjohtaja Jukka Seppänen iloitsee.