KHL-seura Donbass Donetskissa kisataan tiukasti jo ensi kauden pelipaikoista.

Suomalaisittain mielenkiintoa aiheuttaa, että Donbassin päävalmentaja Julius Shupler on istuttanut koko suomalaisnelikon samaan kentälliseen. Näin tapahtui myös torstaina, kun Donbass pelasi sisäisen harjoitusottelun Valkoiset vastaan Punaiset.

Valkoisten joukkueessa pelasivat hyökkäyksessä ex-JYP Jani Tuppurainen, ex-HIFK Petteri Wirtanen ja ex-KalPa Tuomas Kiiskinen. Pakistossa viilettivät viime kaudella KHL-seura Severstalissa luutinut Pasi Puistola, joka sai rinnalleen tshekkiläisen Karel Pilarzhin.

Suomalaisvetoinen Valkoiset hävisi Punaisille maalein 3-6. Kiiskinen maalasi 1-1:een Puistolan ja Tuppuraisen syötöstä, kun taas Tuppurainen vei joukkueensa 2-1-johtoon Wirtasen ja Puistolan syötöstä.

Donbass Donetsk harjoittelee tällä hetkellä Suomessa Valkeakoskella.