KHL-seura Avangard Omskin hyökkäjä Anton Kurjanov ei voi uskoa, että joukkue starttaa ensi viikolla uuden harjoitusjakson ilman Raimo Summasta.

Summasen eroa ( lue uutinen) on vaikea uskoa erityisesti siksi, että joukkue menestyi suomalaisluotsin opeilla mainiosti viime kaudella KHL-hopean muodossa.

– Vielä eilen ystävät soittelivat ja kysyivät mitä oli tapahtunut. En todellakaan tiennyt mitään, koska olen lomaillut mökillä, jossa ei ole internetiä. Rehellisesti sanottuna en oikein ymmärrä mitä on tapahtunut. Täytyy kysyä suoraan Raimolta. En tiedä mikä asia on voinut vaikuttaa Summasen eroamiseen. Minulla olisi paljon kysyttävää, Kurjanov sanoo Sport-Expressille.

– Avangard teki Summasen johdolla tulosta. Valmentajan työ täytyy arvioida ainoastaan tuloksilla. Emme olleet pitkään aikaan mitaleilla, mutta Summanen vei meidät Gagarin Cupin finaaliin. Pelasimme Summasen johdolla sympaattista jääkiekkoa, josta fanit pitivät. Rehellisesti sanottuna, on vaikea uskoa, että Summanen lähti. Olen totta kai pahoillani. En tiedä miten asiat kehittyvät tästä eteenpäin.