Meritoituneen huippupuolustajan ura katkolla aivotärähdysten vuoksi

37-vuotias puolustaja Niclas Wallin saattaa joutua lopettamaan kiekkoilun terveyteen vedoten, kirjoittaa Aftonbladet.

Ruotsalaispakki luuti viime sesongin Elitserienin Luulajassa. Joukkuen kapteenina toiminut Wallin on saanut vuoden sisään neljä aivotärähdystä.

Wallin on kärsinyt unettomuudesta ja muista jälkioireista. Wallin on tällä hetkellä sairaslomalla eikä Luulaja odota miehen palaavan kaukaloon, sillä Wallinille on suositeltu peliuran päättämistä. Virallista tietoa päätöksestä ei ole.

Ruotsalainen kiekkoili NHL:ssä kymmenen kauden aikana yli 700 ottelua. Stanley Cupin Wallin voitti 2006 Carolina Hurricanesin riveissä. Lisäksi mies on päässyt juhlimaan Elitserienin mestaruutta kertaalleen.

Unibet tarjoaa 100 euroa ILMAISTA rahaa vedonlyöntiin!