NHL-pelaajasiirtomarkkinat ovat hieman seestyneet sen jälkeen, kun Minnesota Wild oli kaapannut kaksikon Ryan Suter ja Zach Parise (lue uutinen).

Kuten uutisoimme, venäläinen Aleksandr Semin on mielenkiintoisimpia nimiä, joilla ei ole vielä kontrahtia ensi kaudeksi. Vaikka Semin on sanonut haluavansa jatkaa NHL:ssä, saattaa KHL-seura TsSKA Moskovan tarjous kääntää pään.

Championat.comin mukaan TsSKA on tarjouskilvassa mukana ehdottamalla Seminille hulppeaa kolmen vuoden kontrahtia, jonka arvo on 30 miljoonaa dollaria. Lähteenään sivusto käyttää Pohjois-Amerikassa olevaa Sport-Expressenin kirjeenvaihtajaa.

Semin on pelannut seitsemän kautta Washington Capitalsissa ja hän on tämän vuoden maailmanmestari. Moskovan TsSKA hyödyntää varakkaan omistajansa Rosneftin kassavaroja ja on rellestänyt pelaajamarkkinoilla.

TsSKA hankki äskettäin Aleksandr Radulovin pelaajaoikeudet (lue uutinen) ja teki myöhemmin Radulovista KHL-palkkakuninkaan (lue uutinen). Seminin hankinta sopiii tähän kuvioon mainiosti. Moskovassa kun ei enää haluta katsoa perinteikkään seuran jatkuvaa konttaamista.