Tänään se sitten tapahtui, kun moskovalainen KHL-seura TsSKA julkisti megaluokan pelaajahankinnan (lue uutinen) eli Aleksandr Radulovin kontrahdin.

Kyseessä on eittämättä päivän sopimuspommi kaiken NHL-siirtohulinan keskellä. Vaikka yksi pelaaja ei tee joukkuetta, Radulovin myötä TsSKA saa aidon mahdollisuuden voittaa jotain suurta. Entinen suurseura kun on rypenyt viime vuosina KHL:n pohjamudissa. Kaksi kautta sitten se ei päässyt edes pudotuspeleihin.

Uuden omistajan Rosneftin myötä TsSKA:ssa alkoi uusi aika ja rahaa on poltettu huolella, mutta paljon (lue tästä). Seurajohto on vaihtunut ja nyt uudistusta vie eteenpäin pelaajalegenda Sergei Fedorov, josta leivottiin toukokuussa seuran General Manager. Fedorov hehkuttaa Radulovin hankintaa.

– Lupasimme jokin aika sitten, että jos allekirjoitamme sopimuksen hyökkääjä Aleksandr Radulovin kanssa, TsSKA ilmoittaa tästä virallisilla kotisivuilla. Tänään voin ylpeänä sanoa, että tämä kauan odotettu asia on lopulta tapahtunut. Aleksandr Radulov allekirjoitti nelivuotisen sopimuksen seuramme kanssa, Fedorov sanoo seuran verkkosivuilla.

– Epäilemättä voidaan sanoa, että Aleksandr on ollut viime vuosina yksi kirkkaimmista venäläisistä jääkiekkoilijoista. Jäällä hän osoittaa hullua omistautumista, hän on todella nopea, hänellä on uskomaton pelikäsitys ja pisteiden tehtailijana hän on ekstraluokkaa.

Kahtena viime kautena Radulov on voittanut KHL:n runkosarjan pistepörssin. NHL:ssä mies kävi lähinnä kääntymässä ja pelaamassa tulokaspahvinsa umpeen. NHL:ssä oli jonkin verran kiinnostusta pelaajaan, mutta lopulta KHL oli hänelle helppo ja turvallinen valinta: koti, perhe, ystävät ovat lähellä, tähtistatus ja rahaa tulee ovista ja ikkunoista paljon enemmän kuin rapakon takana.

Nyrkkeilyn raskaan sarjan titteliottelu Klitschko vs. Thompson lauantaina 7. heinäkuuta!
Amin Asikaisen selostamana ilmaiseksi Unibet TV:ssä! Rekisteröidy tästä!