KHL-pelaaja: "Jos Teemu Selännettä pidetään nuorena, olenko minä muka vanha?"

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

KHL-seura Salavat Julajev Ufasta Torpedo Nizhni Novgorodiin siirtynyt hyökkääjä Pjotr Schastlivy ei näe ikää esteenä uran jatkumiselle.

Schastlivy on 33-vuotias ja mies kokee olevansa hyvässä kunnossa. Torpedo-hyökkääjä ottaa vertailuun suomalaisen ikinuoren Teemu Selänteen, jonka ikämittarissa lukemia on jo 42.

– Mitä tulee ikääni… Suomalainen Teemu Selänne, joka on 42 vuotta vanha, allekirjoitti uuden sopimuksen NHL-seura Anaheim Ducksin kanssa. Selänne on hyvässä kunnossa, ja jos hän haluaa, hän voi pelata vielä pidempään.

– Jos Teemu Selännettä pidetään nuorena, olenko minä muka vanha? Kesän treeneihin olen tullut aina hyvässä kunnossa, ja en voi sanoa, että joinakin vuosina olisi tuntunut paremmalta tai huonommalta. Tämäkään kesä ei ole poikkeus, Schastlivy sanoo Torpedon verkkosivuilla.

Viime kausi ei mennyt pisteiden valossa putkeen, sillä 54 runkosarjapeliin syntyi teholukemat 8+9=17. Ehkäpä maisemanvaihto auttaa tilastojen parantamisessa.

– Kyllähän kaikki ovat kiinnostuneita tilastoista. Ei tämä koske ainoastaan minun siirtoani, vaan myös muita pelaajia, jotka tekevät uusia sopimuksia. Se on totta, että en ollut viime kautena niin tehokas. Toivottavasti korjaan tämän asian täällä Torpedossa.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!