KalPan tuore vahvistus suureen rooliin hyökkäyspäässä – "Toivottavasti pysyn terveenä koko kauden"

Jokereista kahden kauden jälkeen KalPaan siirtynyt Antti Kerälä hakee uusia tuulia Savosta uralleen. Jokereissa esitykset olivat vaihtelevia.

Ensimmäisellä kaudellaan, 2010-11 mies teki mahtavat tehot, 17+24=41, mutta viime kaudella tehot ja rooli olivat vaatimattomat (8+12=20).

– Todella positiivisin mielin tänne tulin. Kyllä niitä muitakin kiinnostuneita seuroja tuossa matkan varrella oli ja aikani mietin asioita, mutta KalPan pelitapa tuntui sopivan itselleni parhaiten, Kerälä pohtii seuran verkkosivuilla.

– Täällä on hyvä joukkue, joka haluaa menestyä, ja monia ennalta tuttuja pelaajia, vaikutti valintaani. Joka suunnalta olin oikeastaan kuullut KalPasta pelkkää hyvää, ja hetki hetkeltä sitten vakuutuin enemmän siitä, että kyllä tämä nyt on se juttu.

Henkilökohtaisesti Kerälä aloittaa puhtaalta pöydältä. Tavoite on tietenkin valloittaa suuri rooli hyökkäyspäässä, mikä Jokereissa jäi lopulta saavuttamatta.

– Toivottavasti pysyisin ainakin terveenä koko kauden ajan. Mitään tiettyä pistetavoitetta en ole itselleni asettanut, mutta tietysti yritän saada mahdollisimman paljon vastuuta etenkin hyökkäyspäässä ja pelata illasta toiseen tasaisen hyvin.

– Sitä kautta toivottavasti tulee myös onnistumisia. Ja joukkueena totta kai lähdemme hakemaan menestystä ja pelaamaan mestaruudesta.

KalPa aloittaa harjoitusottelunsa perjantaina 10. elokuuta Kärppiä vastaan. Pelit jatkuvat 17. elokuuta alkaen kahdeksalla European Trophy -ottelulla.

Unibet tarjoaa 100 euroa ILMAISTA rahaa vedonlyöntiin!