Jokeri-tähden sopimuskiista paisuu – KHL-seura kiistää kaiken

TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Jokereissa viimeiset neljä kautta pelanneen hyökkääjän Janne Lahden sopimustilanne hämmentää edelleen.

Lahden KHL-sopimuksesta Barys Astanan kanssa uutisoitiin ensimmäisen kerran 1. toukokuuta.

Kuten SuomiKiekko-sivusto jo uutisoi (lue tästä), kazakstanilainen kiekkoportaali Shaiba väitti Lahden jääneen ilman kontrahtia Barys Astanaan. Syynä oli se, että Lahden sopimusta värkkäsi tuolloin jo väistynyt Barys Astanan johto eikä pelaajan nimeä saatu koskaan paperille.

Barys Astana tiedotti uusista pelaajista hetki sitten. Tässä listassa ei ole Lahden nimeä, mutta sen sijaan esimerkiksi suomalaisveskari Teemu Lassila löytyy. KHL:n virallisilla verkkosivuilla ei löydy myöskään vahvistusta Lahden ja Barys Astanan sopimuksesta.

Nyt sovsport.ru kirjoittaa, että Lahti olisi todella allekirjoittanut KHL-sopimuksen ja tiedot olisi syötetty KHL:n tietokantaan. Kazakstanilaisseura kuitenkin kiistää sopimuksen voimassaolon. Barys Astanan näkökulmasta seuran vanhan johdon tekemät sopimukset eivät sido uutta johtoa.

KHL-liigan pelaajayhdistys puolustaa Lahden sopimusta Barys Astanan kanssa ja pitää seuraa korvausvelvollisena sopimuksen purkamisesta, jos Barys Astana ei halua Lahtea tulevaksi sesongiksi.

SuomiKiekko-sivusto seuraa tarkasti tilanteen kehittymistä.

TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!