KHL-debyyttiä valmisteleva Donbass Donetsk on julkistanut 34 pelaajan ryhmän, joka osallistuu seuran ensimmäiselle harjoitusleirille.

Ukrainalaisseura harjoittelee Suomessa 14.-29. heinäkuuta välisenä aikana ja listalla on peräti 34 jääkiekkoilijaa, joiden joukossa neljä Leijona-pelaajaa: Pasi Puistola, Jani Tuppurainen, Tuomas Kiiskinen ja Petteri Wirtanen.

Maalivahdit (3): Jan Laco (Slovakia), Eric Ersberg (Ruotsi), Stepan Gorjachevskih (Valko-Venäjä).

Puolustajat (10): Aleksei Shagov (Valko-Venäjä), Valeri Didikin (Venäjä), Andrei Jesipov (Venäjä), Jaroslav Obshut (Slovakia), Peter Podhradski (Slovakia), Artem Bezrukov (Venäjä), Andrei Kolesnikov (Venäjä), Karel Pilarzh ( Tshekki), Pasi Puistola (Suomi), Vitali Ljutkevich (Ukraina).

Hyökkääjät (21): Jevgeni Beluhin (Venäjä), Aleksandr Borovkov (Venäjä), Aleksandr Vasiljev (Venäjä), Aleksandr Zhurun (Venäjä), Ilja Karlin (Venäjä), Juri Koksharov (Venäjä), Denis Kochetkov (Venäjä), Jegor Krivchenko (Venäjä), Sergei Piskunov (Venäjä), Sergei Varlamov (Ukraina), Vitali Donika (Ukraina), Viktor Zaharov (Ukraina), Dmitri Isajenko (Ukraina), Maksim Kvitchenko (Ukraina), Maksim Martishko (Ukraina), Aleksandr Materuhin (Ukraina), Petteri Wirtanen (Suomi), Tuomas Kiiskinen (Suomi), Jani Tuppurainen (Suomi), Vaclav Nedorost (Tshekki), Frederik Petterson (Ruotsi).