Venäläinen kiekkolegenda ja TsSKA Moskovan entinen presidentti Vjatsheslav Fetisov kommentoi Aleksandr Radulovista maksettuja pelaajaoikeuksia.

TsSKA maksoi Salavat Julajev Ufalle massiiviset 260 miljoonaa ruplaa (n. 6,2 miljoonaa euroa) pelkästään siitä, että se saa oikeuden peluuttaa kiekkomaailman kohuhyökkääjää. Tähän päälle lasketaan vielä Radulovin tuleva palkka, joka tulee olemaan tähtitieteellinen.

– Tietenkin olen iloinen Radulovin puolesta, että hän sai tuollaisen sopimuksen. Voimme sanoa, että maassamme pelaa nyt maailman kallein jääkiekkoilija. En tiedä onko Radulov parempi kuin Malkin, Crosby ja muut. Mutta tämä voi johtaa myöhemmin suuriin seurauksiin, sillä nämä ovat arvaamattomia askeleita, Fetisov sanoo R-Sportille.

– Radulov teki oikein. Sai paljon rahaa. Tämä on luultavasti se asia, johon hän pyrki. Olen iloinen Aleksandrin ja Salavatin puolesta – he saivat paljon rahaa. Mutta tämä on hullua rahan tuhlausta.

Radulovin miljoonasopimusta ei ole vielä julkistettu, mutta siirtoa TsSKA:n riveihin pidetään varmana. TsSKA ei turhaan maksele moisia summia pelaajaoikeuksista.