KHL-seuran päävalmentajasta myös maajoukkuekäskijä

Äskettain KHL-joukkue Barys Astanan peräsimeen nimetty Vladimir Krikunov saa kontolleen myös Kazakstanin maajoukkueen.

Krikunovin pesti Barys Astanassa varmistui muutama päivä sitten, kuten jo aiemmin uutisoimme.

Nyt mies myöntää Sport-Expressille, että hän valmentaa myös Kazakstanin maajoukkuetta ensi vuonna. Tuolta tontilta sai äskettäin monoa Andrei Shajanov, jonka alaisuudessa Kazakstan tippui ensi kaudeksi MM-kisojen 1. divisioonaan.

Krikunov on valmentanut urallaan Moskovan Dynamoa, Neftehimikiä sekä Ak Bars Kazania, josta mies sai viime kaudella potkut. Mies on luotsannut myös Venäjän maajoukkuetta vuosina 2004-2006. MM-kisoissa 2005 Venäjä ylsi pronssille, mutta seuraavana vuonna joukkue tippui jatkosta jo puolivälierissä.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️