Jokereiden maalivahtilupaus tavoittelee pelipaikkaa Pohjois-Amerikasta

Jokereiden maalivahtilupaus Joonas Korpisalo varattaneen NHL-draftissa kierroksilla 2-4.

Korpisalon viime kausi oli menestyksekäs. Loistavat otteet Jokereiden A-nuorten maalilla toivat paikan alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa ja samalla kiinnostus NHL-joukkueiden silmissä alkoi kohota.

Nuorukainen sai ensi kosketuksen maailman kovimpaan liigaan kesäkuun alussa NHL:n Combine-tilaisuudessa Torontossa, jonne oli kutsuttu 105 tämän vuoden varausikäisten korkeimmalle rankattua pelaajaa. Tilaisuudessa pelaajia haastateltiin ja testattiin erilaisissa fysiikkatesteissä.

– Hieno kokemus, ja näki, millaista touhu on rapakon takana. Mielestäni se meni ihan hyvin. Haastatteluita oli aika paljon eli 24, Korpisalo kertoo Jokereiden nettisivuilla.

18-vuotiaan torjujan nimen on ennakoitu huudettavan varaustilaisuuden kierroksilla 2-4. Itse hän ei varauksesta ota paineita, vaan odottaa hienoa kokemusta Pittsburghissa, jonne matkustaa paikan päälle.

– Jos vain mahdollista, niin totta kai mahdollisimman aikainen varaus olisi mieleeni. Väliä ei kuitenkaan ole, missä vaiheessa varataan – jos varataan. Ei se minusta yhtään sen parempaa pelaajaa tee, koska nythän työ on vasta alkamassa, hän miettii.

Korpisalon suunnitelmat ensi kauden osalta ovat vielä hitusen auki. On mahdollista, että maalivahti suuntaa jo tulevaksi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan junioriliigaan.

– Vielä ei ole ihan selvää, muutamia vaihtoehtoja on. Nyt keskityn vain treenaamaan, se on oma juttu tällä hetkellä. Turha miettiä ensi kautta vielä, kun kaikki ei ole selvää, hän sanoo.

Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa huikea 200 euron bonus (voimassa 20.6. asti)!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.