Washingtonin ja New York Rangersin pudotuspelisarja tulee venymään seitsemään otteluun. Capitals voitti kuudennen kohtaamisen kotonaan maalein 2-1 ja nyt ratkaisu tullaan näkemään Madison Square Gardenilla.

– Tällaisia pelejä varten jokainen elää. Selkä seinää vasten, paine niskassa ja kun sen voiton saavuttaa, tunne on upea. Meillä on yhä yksi iso peli voitettavana, sanoi Caps-sentteri Matt Hendricks Washington Postin mukaan.

Jason Chimera ei usko Washington hermojen pettävän viimeisessäkään pelissä.

– Kaikki poistivat meidät laskuistaan. Tällaisia me olemme. Me emme murru paineen alla.

Washingtonille uskoa tuo ainakin se tosiasia, että Alex Ovetshkin näyttää olevan pääsemässä maali-iskuun pudotuspeleissä. Venäläinen teki ottelun avausmaalin heti toisella minuutilla.

Kyseessä oli hänen pudotuspeliosuma numero 30. WP:n tietojen mukaan laituri on ensimmäinen, joka on pystynyt siihen ensimmäisessä 50 pudotuspelissään sitten Joe Sakicin ja vuoden 1997.

– Ei tämä ole minusta kiinni, vaan koko koko joukkueesta. Me haluamme pelata hyvin playoff-pelissä. Tietenkin teen parhaani ja kaikki tekevät parhaansa, Ovetshkin sanoi.

– Me lyömme kiekkoa syvälle, viemme taklaukset loppuun, liikutamme jalkoja, hankimme ylivoimaa ja maalaamme.

Konferenssin finaalipaikan ratkaiseva viimeinen kohtaaminen pelaataan lauantain ja sunnuntainen välisenä yönä Suomen aikaa.

Lue lisää kilpailusta ja osallistumisohjeet täältä!