Voita VIP-liput MM-finaaliin itsellesi ja kaverillesi!

SuomiKiekko-sivusto järjestää yhdessä itävaltalaisen peliyhtiön bet-at-homen kanssa kilpailun, josta yksi onnellinen kuittaa huikean palkinnon: VIP-liput MM-kisojen loppuotteluun itselleen ja kaverilleen juoma- ja ruokatarjoilujen kera!

Osallistuminen on helppoa:

  1. Avaa pelitili bet-at-homelle tämän linkin kautta.
  2. (jos avasit tilin edellistä MM-gurukisaa varten, voit käyttää sitä!)

  3. Tee talletus ja hyödynnä samalla jopa 100 euron bonus.
  4. Lyö vähintään yksi minimissään kahden (2) euron veto joko tiistain 15.5.2012 tai torstain 17.5.2012 MM-jääkiekon kohteisiin. Ottelulla, pelimuodolla tai kertoimella ei ole väliä. Ei edes sillä, voittaako vetosi. Myös liveveto kelpuutetaan kisaan mukaan.

Lyötyäsi vedon lähetä sähköposti otsikolla ”VIP” osoitteeseen [email protected] ja kirjaa viestiin seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite, jolla avasit pelitilin
  • bet-at-homen pelitilin numero

Voit lähettää viestin heti lyötyäsi vedon, sinun ei siis tarvitse odottaa ottelun päättymistä. Pelaa 2 euron veto ja lähetä viesti viimeistään torstaina 17.5.2012 kello 23.59, niin olet kisassa mukana. Huom! Mukaan ehdit vielä pelaamalla ottelua Ruotsi-Tshekki jopa tuon ottelun jo alettua livevetona!

Mahtava palkinto arvotaan kaikkien osallistumisehdot täyttäneiden kesken perjantaina 18.5.2012, jolloin myös voittajaan otetaan yhteyttä VIP-lippujen luovutuksesta sopimiseksi.

Kerro kisasta myös kaverillesi, jolloin saatte molemmat omat ”arvat” arvontakoriin!