Vaasan Sport on vahvistanut joukkuettaan merkittävästi.

Sport tiedotti torstaina tehneensä kahdeksan uutta pelaajasopimusta. Seuraan liittyy neljä SM-liigakokemusta omaavaa pelaajaa: hyökkääjät Tomi Pekkala ja Toni Jalo, puolustaja Niko Tuhkanen sekä maalivahti Jonathan Iilahti.

Tampereelta siirtyvä Pekkala on pelannut SM-liigaa 150 ottelun verran Kärpissä ja Tapparassa. Vastuu on jäänyt pieneksi ja mies hakee uralleen uutta nostetta Mestiksestä. TPS-kasvatti Jalo pelasi viime kauden TUTO:ssa. Viime kaudella hyökkääjä iski mukavat tehot 5+30 45 otteluun.

Puolustaja Tuhkasen mennyt kausi oli varsin värikäs. Mies keräsi kokemuksia niin Mestiksestä, Ruotsin Allsvenskanista kuin Valko-Venäjän pääsarjasta. Siellä hän saavutti liigahopeaa. Maalivahtiosastolleen Sport kiinnitti oman kasvattinsa Iilahden, jonka neljä edelliskautta ovat kuluneet Espoon Bluesissa. Päättyneellä sesongilla torjuja käväisi lainalla myös Sportissa.

Jatkosopimuksiin nimensä raapustivat puolustaja Eetu Heikkinen ja hyökkääjä Oskari Hakomäki. Lisäksi joukkue tiedotti solmineensa kontrahdit pääosin seuran A-nuorissa viime kaudella pelanneiden hyökkääjien Janne Pitkäjärven ja Markus Nässlinin kanssa.

Sportilla on nyt kasassa yhteensä 19 pelaajasopimusta.

Lue lisää kilpailusta ja osallistumisohjeet täältä!