Jääkiekon MM-kisojen ensimmäinen puolivälierä Kanadan ja Slovakian välillä tarjosi draamaa koko rahan edestä. Lopulta Slovakia voitti huippujännittävän ottelun 4-3.

Kanada lähti kolmanteen erään 3-2-johdossa. Punapaidat näyttivät menevän välieriin, mutta heidän ote kirposi kolmannen erän loppuhetkillä. Slovakian Milan Bartovic tasoitti pelin vajaat seitsemän minuuttia ennen pelin loppua.

Tasoitusmaalin jälkeen kanadalaisten pasmat menivät sekaisin ja joukkue sortui kahteen jäähyyn. Ensin Ryan Nugent-Hopkins sai kakkosen laitataklauksesta. Sen Kanada vielä kesti, mutta Ryan Getzlafin saama vitonen polvitaklauksesta oli liikaa. 4-3-osuman ohjasi Michal Handzus reilut kaksi minuuttia ennen pelin loppua ylivoimalla.

Voiton myötä Slovakia eteni järjesti todellisen jymypommin etenemällä välieriin ja Kanadan kisat loppui lyhyeen.