Rähinänyrkki palaa Suomeen – ollut vuoden pelaamatta


Yhdysvaltalaispakki Matt Nickerson on solminut yhden vuoden sopimuksen Mestistä pelaavan Kookoon kanssa, kertoo seuran tiedote. Sopimus pitää sisällään elokuun ajan kestävän try-outin.

Nyrkkisankari Nickerson tuli suomalaisille tutuksi ensimmäisen kerran kaudella 2005-2006 Porin Ässien paidassa. Tuolloin 20-vuotiaalle jenkille kertyi hurjat 236 jäähyminuuttia 36 runkosarjaottelun aikana. Nyt rähisijä tekee uutta tuloaan.

– Matt on ollut pelaamatta yli vuoden, mutta ikää on vasta 27 vuotta ja hänellä on kaikki edellytykset palata takaisin sorvin ääreen ja huipputasolle. Nickersonin halu palata huipulle on erittäin kova, Kookoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa kommentoi hankintaa tiedotteessa.

Välimaa toivoo Nickersonilta monenlaisia kädentaitoja.

– Matt tuo meille valtavasti johtamista, mutta ennen kaikkea hän tuo kovuutta ja kokoa rutkasti lisää. Hän on aiemmin urallaan osoittanut, että pystyy olemaan tarvittaessa sellainen vasara, tai pikemminkin leka, joka jokaisessa työkalupakissa pitää olla.

– Saamme hänestä ison avun myös sille saralle. Ei se SM-liigan pahan pojan maine ole mihinkään kadonnut, ei tiikeri raidoistaan pääse.