NHL:n huippupakki mukaan Ruotsin MM-miehistöön – "Tehoja ylivoimaan"

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL-seura Ottawa Senatorsia kuluvalla kaudella edustaneen Erik Kalrssonin kisamatka sai varmistuksen. Karlssonin sopimus päättyi ja kisamatkan selviäminen johtui miehen vakuutusmaksujärjestelyistä, ja mies liittyy Ruotsin kisajoukkueeseen torstaina.

– Palapelimme viimeinen pala löysi nyt paikkansa, kun saamme hänen hyökkäystaitonsa ja tehoja ylivoimaan, Tre Kronorin GM Johan Garpenlöv hehkuttaa hockeyexpressen.se:lle.

Karlsson oli NHL:n pistepörssissä omaa luokkaansa puolustajista. Hän viimeisteli 81 ottelussa peräti 78 (18+59) pistettä, ja oli seuraavaksi parasta puolustajaa 25 pistettä edellä, ja kaiken kaikkiaan pistepörssin 11. sijalla. Vertailun vuoksi parhaat suomalaispistemiehet Teemu Selänne ja Ilari Filppula keräsivät 66 pistettä.

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!