MM-finaalin VIP-liput löysivät onnellisen voittajan – "Parasta, mitä on tapahtunut!"

SuomiKiekko-sivuston eksklusiivisen kilpailun voittaja on löytynyt: Villähdestä kotoisin oleva Matti Heikkilä nappasi itselleen kaksi VIP-lippua MM-finaaliin!

– Ei voi olla totta. Onko tämä oikeasti totta? Tämä on parasta, mitä on ikinä tapahtunut! yllätetty voittaja sai puhelimeen aluksi sanottua.

Kilpailun järjestäjänä toiminut itävaltalainen peliyhtiö bet-at-home oli hetkeä aiemmin arponut Heikkilän nimen kilpailun osallistujien joukosta. Voittaja tunnustautuu MM-kisojen suurkuluttajaksi.

– Telkkarista on tullut kaikki Suomen pelit katsottua ja lisäksi kaikki muut isommat ottelut. Lippujen ostamistakin mietiskelin myös, mutta hinnat tulivat vastaan. Siksikin tämä palkinto sopii kuin nenä päähän, Heikkilä tuulettaa.

Voittaja toivoo totta kai näkevänsä sunnuntain finaalissa yhtenä joukkueena Suomen.

– Eilinen peli näytti erittäin hyvälle. Totta kai uskon, että Leijonat yltää finaaliin. Ja vaikkei näin olisikaan, niin on mahtavaa päästä näkemään loppuottelu paikan päälle.

Heikkilä myöntää lopuksi, ettei usko omiin meinannut puolivälierissä riittää.

– Suomalainen sanoisi tietenkin tähän, että totta kai uskoa riitti. Rehellisesti sanottuna pahinta pelkäsin ennen ottelua. Toivon lähinnä, että tulee tiukka matsi ja kaadutaan sitten saappaat jalassa, kilpailumme voittaja naurahtaa.