Leijonien ja Slovakian välisen ottelun toinen erä eteni tasaisissa merkeissä.

Toinen kaksikymppinen alkoi hurjalla sykkeellä. Ensin tekopaikkaan pääsi Slovakian järkäle Zdeno Chara, mutta Petri Vehanen torjui vaivoin. Seuraavassa hetkessä Suomi sai kaksi paikkaa. Jan Laco nollasi Leo Komarovin ja Niko Kapasen laukaukset.

Leijonat hallitsi kenttätapahtumia hienokseltaan erän puoliväliin asti. Suomi sai toisen ylivoiman vahvan myllytyksen päätteeksi. Pakkopeli kuivui kokoon ilman mainittavia tekopaikkoja.

Slovakia sai oman tilaisuutensa Mika Pyörälän kampitusjäähyn aikana. Uhrautuva alivoima sekä Petri Vehasen huippuotteet pitivät Leijonat johdossa.

Viimeisien minuuttien aikana Slovakian tasoitusmaali oli lähempänä kuin Leijonien toinen osuma. Erä jäi kuitenkin maalittomaksi ja näin Leijonat johtaa kahden erän jälkeen 1-0.

Torjunnat 1. ja 2. erä: Vehanen 23 – Laco 13

SuomiKiekko-sivusto seuraa livenä tilannetta ja raportoi ottelusta.

Osallistu MM-kisojen Jääkiekkotietäjä-kisaan ja voita NHL-matka New Yorkiin kahdelle.
Lue ohjeet tästä ja kuittaa samalla jopa 100 euron bonus!