Leijonat näytti SM-liigatähdille vihreää valoa – "Joukkue on nyt lopullisesti valmis"

Leijonien joukkue on nyt lopullisessa kokoonpanossa.

– Kaksi passia leimataan tänään. Tuomas Kiiskinen ja Jani Tuppurainen pelaavat huomenna Ranskaa vastaan. Joukkue on nyt lopullisesti valmis, Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen kertoi välipäivän harjoitusten jälkeen.

Kokoonpanosta huilivuoroon pääsevät Antti Pihlström ja Mika Pyörälä.

– Tuppurainen ja Kiiskinen pelaavat nelosketjussa Petri Kontiolan laidoilla. Mutta mennään sen suhteen peli kerrallaan, ei ole pidempiä suunnitelmia tehty muutosten suhteen.

JYP:ssä mestaruuden voittanut Jani Tuppurainen nousi kevään suorituksilla kisajoukkueeseen. Hänet valittiin pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi. Hän oli runkosarjan pistepörssin 7. pisteillä 17+34=51, 56 ottelussa, ja playoffien pistepörssin 2. pisteillä 7+8, 14 ottelussa.

Tuomas Kiiskinen oli KalPan runkosarjan voittaneen joukkueen tärkeimpiä pelaajia. Hän oli SM-liigan runkosarjan pistepörssin 11. pisteillä 15+32=47, 59 ottelussa. Pudotuspeleissä hän teki 7 ottelussa 5+1=6 tehopistettä.

Kai Lintinen, Hartwall Areena

TORILLA TAVATAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️