Leijonien kolmosveskarin asemassa oleva Karri Rämö kehuu SuomiKiekko-sivuston haastattelussa maalivahtien Petri Vehasen ja Kari Lehtosen suorituksia MM-kotikisojen kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Rämön mukaan maalivahdin tehtävä on tarjota joukkueelle tilaisuus voittaa otteluita.

– He ovat onnistuneet kahdesti antamaan mahdollisuuden, jonka joukkue on onnistunut kahdesti käyttämään. Tässä kohtaa tärkeintä on vain voittaa. Näin lyhyessä turnauksessa on turha miettiä, olisiko voinut voittaa jotenkin toisin. Tärkeätä on, että joukkue parantaa peliä ottelu ottelulta, Rämö painottaa.

Vaikka Leijonien voitot ovat syntyneet nihkeästi jalkapallolukemin, on tässä vaiheessa veskarin mukaan turha tuijottaa liikaa tulostaulun lukemia.

– Varsinkin Valko-Venäjä-ottelussa ei ollut mitään hätää. Se ei tuntunut yhtään 1-0-peliltä. Tiukka tulos, mutta niin ne tulee jatkossakin olemaan. En kokenut, että meillä olisi ollut mitään hätää.

– Toki olisimme voitu tehdä enemmän maaleja. Luomme kuitenkin hyvin paikkoja, joten on selvä, että jossain vaiheessa kiekot alkavat mennä sisään, Rämö tietää.

Julkaisemme Karri Rämön haastattelun kokonaisuudessaan keskiviikon aikana! Seuraa sivustoamme!