Los Angelesia ei näytä olevan pysäyttämässä mikään. Kings otti jo toisen voiton konferenssin mestaruuskierroksella Phoenixista ja kaiken kaikkiaan seitsemännen perättäisen voiton. Ottelu päättyi vieraille hattutempun tehneen Jeff Carterin johdolla maalein 4-0.

– Me todella haluamme ensimmäisen maalin. Me haluamme seuraavan maalin. Sellainen itensiteetti ja intohimo ajaa meitä, selitti sarjan kotisivulla syöttöpiseen tehnyt Dustin Penner.

– Se on hyvänlaista pelkoa, joka ei anna sinun menettää otetta peleistä ja painaa sinua eteenpäin. Me käytämme sellaista häviämisen pelkoa motivoidaksemme itseämme, emmekä kavahda sitä.

Kaksi syöttöä saalistanut Anze Kopitar näki pelin ensimmäisessä erässä ja toisen erän alussa hieman onneakin vierailijoilla.

– Se (toinen maali) oli valtava juttu, koska me emme saaneet parasta mahdollista alkua. Meillä oli enemmän laukauksia, mutta me hypimme sisään ja ulos heidän alueltaan.

– (Maalivahti Jonathan) Quick piti meidät jälleen mukana ja saimme lopulta jalat toimimaan ja painoimme läpi. Toinen maali sekä ylivoimamaali (kolmas maali) olivat valtavan suuri turvallisuustekijä. Sen jälkeen hoidimme pelin vain kotiin.

Coyotes-valmentaja Dave Tippett joutui myöntämään vastustajan paremmaksi.

– Heille täytyy antaa tunnustusta siitä kuinka he pelaavat. Minä tiedän, että me voimme tehdä parempia esityksiä kuin tällä hetkellä.

Kolmas kohtaaminen pelaataan Los Angelesissa perjantaina aamuyöstä Suomen aikaa.