Phoenix voitti neljännen pudotuspelikohtaamisen Los Angelesia vastaan vieraissa 2-0. Konferenssin mestaruussarja oli ottelussa jo katkolla ja venyy nyt ainakin viiteen.

Ottelu sankari oli molemmat maalit viimeistellyt kojoottikapteeni Shane Doan.

– Hän näytti miksi hän on yksi parhaista kapteeneista tässä liigassa. Taistelumme näkee taas uuden auringonnousun, Taylor Pyatt sanoi azcentral.comin mukaan.

Toisessa pukukopissa myönnettiin vastustajan paremmus tällä kertaa.

– Me olimme hyviä. Valitettavasti hyvyys ei riitä tähän aikaan vuodesta. Meidän täytyy olla parempia kuin olimme tänä iltana. He aloittivat lentäen ja me emme pystyneet vastaamaan heidän nopeuteensa, puolustaja Matt Greene myönsi LA Timesin mukaan.

Justin Williams odottaa kuitenkin voittoa Glendalessa. Tähän mennessä Kings on voittanut huimat seitsemän vierasottelua yhtä soittoa.

– Meidän täytyy vain oppia sarjasta Vancouveria vastaan. Me olimme johdossa otteluvoitoissa 3-0, mutta hävisimme neljännen pelin. Palasimme takaisin vahvoina viidennessä pelissä heidän areenassaan.

– Me emme saa antaa mitään helposti heille. He saivat yv-maalin (ensimmäinen) ja maalin suoraan aloituksesta (toinen) ja me tiedämme minkälainen joukkue he ovat johtoasemassa, Williams torui.

– He ansaitsivat tämän kertaisen. Ei siihen voi paljon lisätä, Dustin Penner arvioi.

Sarjan viides ottelu pelataan aamuyöstä keskiviikkona Suomen aikaa.