Kanadan tähtipelaaja hölmöili voiton USA:lle

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Kanada ja USA mittauttivat pelivirettään toisillaan MM-kisojen ensimmäisessä huippumaiden välisessä kohtaamisessa Helsingissä. Ottelu päättyi USA:lle jatkoajalla 5-4.

Maalinteon ottelussa aloitti USA, kun vasta 1.10 ottelua oli pelattu. Pelicans-tähti Ryan Lasch syötti ketjukaverinsa Jim Slaterin maalintekoon.

Kanadalla oli myös heti alusta alkaen paikkoja, ja ajassa 6.38 joukkue tasoitti John Tavaresin maalilla. Enimmäinen erä päättyi 1-1.

Toisessa erässä oli Kanadan vuoro iskeä ensin. Kanadan tehoketju John Tavares-Jeff SkinnerPatrick Sharp aiheutti vaikeuksia USA:lle, ja tällä kertaa Skinner iski maalin, johon Tavares sai syöttöpisteen. Tilanne Kanadalle 2-1 kun pelikello näytti 27.34.

Erän lopussa USA onnistui tasoittamaan, kun ylivoimakuvion päätteeksi Jack Johnson laukoi vastustamattomasti tilanteeksi 2-2. Syöttäjäksi maaliin Max Pacioretty sekä Bobby Ryan.

Kolmannessa erässä maalintekotahti ei muuta kuin kiihtynyt. USA iski ensin 2-3-johtomaalin alivoimalla ajassa 46.43. Maalintekijänä Patrick Dwyer.

Kanada ei päästänyt naapuriaan karkuun vaan punnersi rinnalle reilut kolme minuuttia myöhemmin Evander Kanen maalilla.

Vajaa neljä minuuttia ennen loppua näytti, että USA vie voiton, kun Nate Thompson vei joukkueensa johtoon. Kanada ei kuitenkaan luovuttanut, ja 4-4-tasoituksen iski Kanadan Duncan Keith saadessaan kiekon USA-pelaajan pahasta harhasyötöstä.

Ottelun ratkaisevaksi tapahtumaksi muodostui hölmö jäähy. Kanada tähtihyökkääjä Tavares hätäili kiekon kanssa, purkaen sen katsomoon, jonka seurauksena hän sai 2 minuutin jäähyn pelin viivyttämisestä sekuntia ennen 3. erän päättymistä.

USA pääsi myllyttämään jatkoajalla neljällä kolmea vastaan, ja lopulta Jack Johnson vei illan toisella maalillaan USA:n arvokkaaseen voittoon kiistakumppanistaan ajassa 61.47.

Ottelun tehomiehet olivat USA:n Jack Johnson (2+0) sekä Kanadan John Tavares (1+1) ja Duncan Keith (1+1)


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!