Kanadan hölmöillyt tähti – "Meillä oli mahdollisuutemme"

Leijonat kohtaa EHT:ssä Ruotsin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Kanadan antisankarina USA-tappiossa toimi John Tavares. Mies toki kirjautti tehot 1+1, mutta hankki myös ratkaisevan jäähyn sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. USA teki jäähyn aikana jatkoajalla 5-4-voittomaalin.

Tavares näki ottelu vauhdikkaana, ja kuinka Kanadalla oli jo paikat ratkaista ottelu hyvissä ajoin.

– Pelissä mentiin päädystä toiseen. Tänäänkin voitto oli meille tarjolla, mutta emme pystyneet ratkaisemaan sitä paikoistamme. Ylivoimapeli ei ollut meiltä kovinkaan hyvää tänään, ja sen kanssa pitää työskennellä. Peliin pitää saada myös tasaisuutta ja pelitapamme iskostettua vielä parammin, Tavares kertoi medialle ottelun jälkeen.

– Tavoitteemme on voittaa kultamitali, uskomme siihen yhä. Turnaus on vasta alussa, ja nyt huolehdimme vain seuraavasta pelistä.

Kai Lintinen, Hartwall Areena

Leijonat kohtaa EHT:ssä Ruotsin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!