Kakkosketju mietityttää Jalosta – "Siinä on yksi pähkinä purtavaksi"

Leijonat voittivat odotetusti Kazakstanin 4-1. Maaleista vastasi Leijonien ykkösnyrkki, ja muut jäivät nuolemaan näppejään.

Suurinta huolta tehoista aiheuttaa viime kevään tehoketju Jarkko Immonen, Mikael Granlund ja Janne Pesonen. Miesten yhteispeli ei ole ollut odotetulla tasolla näissä kisoissa.

Leijonien valmennusjohto lepuutti vuoroillaan ketjun laitureita, Mikael Granlundia ja Janne Pesosta. Varsinkin Granlundia pidettiin vilttiketjussa aina toisen erän puolivälistä kolmannen erän loppupuolelle.

– Kolme muuta pelasi paremmin, kuin Immosen ketju. Haluttiin vähän kokeilla ja katsoa. Granlund huilasi siinä vähän enemmän ja Pesonen huilasi vähemmän. Ihan normaalia toimintaa, kun lähestytään torstain peliä, päävalmentaja Jukka Jalonen vakuutteli ottelun jälkeen.

Jalonen myönsi kuitenkin, että koostumukselta on odotettu enemmän, ja kuinka ketjun yhteispeli ei ota löytyäkseen.

– Se on varmasti yksi pähkinä torstaita ajatellen koostumuksellisesti. Tämä peli antoi hyviä vastauksia tiettyihin asioihin, mutta vielä tässä joudutaan miettimään, mikä se koostumus on siinä pelissä.

Kai Lintinen, Hartwall Areena

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️