Jarkko Immosen menestysresepti – "Kiekko liikkeelle ja omista pois"

Leijonien kakkosketjun tulemista on odotettu koko kisojen ajan. Leijonien valmennusjohtokin lienee miettinyt uudelleenjärjestelyjä, mutta päätti kuitenkin pitää alisuorittaneen kolmikon yhdessä, kun lähdetään puolivälierään.

Kakkosketjun sentteri, viime vuoden MM-maalitykki, Jarkko Immonen uskoo ketjun pelin löytyvän.

– Kiva, että saadaan jatkaa yhdessä. Uskon, että saadaan tehtyä maaleja.

Alkulohkon pelissä tämä ketju oli todellisissa vaikeuksissa USA:ta vastaan. Ketjun oma peli ei lähtenyt ollenkaan käyntiin vastustajan painaessa. Nyt Immosella on selkeä idea, miten hommaa lähdetään ratkomaan.

– Ne voi tulla kolmellakin päälle, niin voidaan joutua välillä vetää laitojen kautta chippejä ulos, eikä välttämättä pystyä syöttelemään niin hyvin. Kiekko liikkeelle ja omista pois nopeasti, niin ei jouduta pulaan.

– En usko, että USA muuttaa mitään, mutta me ollaan valmiita nyt. Ne tulee kovaa päälle heti alusta ja meidän pitää olla valmiina siihen.

Suomi kohtaa USA:n torstaina klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Kai Lintinen, Hartwall Areena