Jalonen tyytyväinen murskavoiton antiin – "Enempää ei voinut irti saada"

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen oli silminnähden tyytyväinen kovaa viikonloppua edeltäneeseen kevennykseen. Heikko Ranska kaatui 7-1. Heti huomenna turboruuvia pitää kääntää auki, kun vastaan asettuu huippukova Kanada, ja perään sunnuntaina USA.

– Ei tästä pelistä paljon enempää irti voinut saada. Asenne oli hyvä alusta alkaen, Tultiin hyvällä työmoraalilla otteluun sisään, Jalonen kertoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

– Se vähän hävisi siinä, kun Ranska pikkuisen provosoi, ja me lähdettiin mukaan. Otettiin pari jäähyä ja pysyivät pelissä mukana ensimmäisen erän

Toisessa erässä Leijonat löysi uuden vaihteen ja latoi maaleja liukuhihnalta.

– Toisessa erässä paikat meille 16-0 ja neljä maalia, niin peli oli siinä. Hyvää tekemisen meininkiä, hyvää ylivoimaa- ja maalineduspelaamista ja sitä kautta tehokkuutta.

Maalilla pelasi Petri Vehanen. Kari Lehtonen ei ollut ollenkaan kokoonpanossa, mutta tämän takana ei ollut mitään salamyhkäistä.

– Lehtonen pelaa huomenna. Hän sai henkisesti rennomman illan, kun ei tarvinnut pukea otteluun.

Kanada-ottelu on täysin uusi maailma. Tähänastiset vastustajat ovat olleet jo paperilla heikompia, huomenna vastus on niminä kisojen ehkä kovin pakka.

Kai Lintinen, Hartwall Areena

Lue lisää kilpailusta ja osallistumisohjeet täältä!

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️