ESPNBoston.com:n NHL-lähteen mukaan Boston Bruins ei ole hankkimassa Leijona-vahti Petri Vehasta joukkueeseensa. Aiempien huhujen mukaan Boston olisi ollut kiinnostunut hankkimaan Vehasen maalinsa suulle.

ESPN Bostonin toimittaja James Murphy kertoo NHL-lähteensä kertoneen, että Bruins on tyytyväinen nykyiseen maalivahtikolmikkoonsa Tim Thomasiin, Tuukka Raskiin ja Anton Khudobiniin, joilla kaikilla on yksisuuntainen NHL-sopimus.

Yksisuuntainen NHL-sopimus tarkoittaa, että pelaaja saa samaa NHL-sopimuksen palkkaa, vaikka hänet siirrettäisiin farmijoukueeseen pelaamaan. Jos pelaajalla on kaksisuuntainen sopimus, tarkoittaa se pienempää palkkaa farmikomennuksen seurauksena.

Jo NHL palkkakattosäännösten vuoksikin Vehasen palkkaaminen ei olisi järkevää, kun joukkueella on jo kolme täyttä palkkaa saavaa maalivahtia listoillaan.

Petri Vehasella on voimassaoleva viisivuotinen sopimus Rauman Lukon kanssa, mutta sopimus mahdollistaa vuosittain pelaamisen myös ulkomailla. Viimeiset reilut pari vuotta Vehanen pelasi KHL-sarjassa Ak Bars Kazanissa.