Venäläisasiantuntija epäilee: "Jaromir Jagr Omskin ja Summasen menestymisen este?"

Suomalaisvalmentaja Raimo Summasen ja Avangard Omskin vahvat esitykset ovat herättäneet aiheellisen kysymyksen, joka liittyy vuodentakaiseen tapahtumasarjaan.

Summanen erotettiin ennen ratkaisevaa KHL-pudotuspeliä Omskin peräsimestä eikä joukkueesta ollut enää Metallurgin haastajaksi. Nykyään NHL:ssä ja Philadelphiassa kiekkoileva tshekkitähti Jaromir Jagr oli se pelaaja, johon Summasen viime kauden potkut yhdistettiin – venäläismediassa spekuloitiin laajalti miesten välillä olevasta konfliktista ja Jagrin masinoimista potkuista.

Nyt kun Summanen menestyy, ja vieläpä ilman Jagria, kysytään: oliko Jagr sittenkin ison egonsa kanssa tulppana? Näin muotoilee kaksinkertainen olympiavoittaja, venäläisasiantuntija ja kiekkolegenda Boris Mihailov Sportboxin haastattelussa:

– Kun vuosi sitten Summasen joukkue pelasi huonosti, suomalainen erotettiin. Ja sitten yhtäkkiä seura muutti mieltään ja otti takaisin. Joukkueen nykykoostumus ei ole muuttunut paljon. Mielestäni tässä on jotain seuran sisäisiä asioita, joita ei tuoda julkisuuteen, Mihailov sanoo.

– Herää kysymys, ehkä Jagr oli se, joka esti menestymästä?

Jääkiekon ratkaisuotteluihin saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!