Stanley Cup -legenda Esa Tikkanen: ”Uskon enemmän Kari Lehtoseen kuin Antti Niemeen”

NHL:n pudotuspelipaikoista on käynnissä kova kamppailu. Viisinkertainen Stanley Cupin voittaja Esa Tikkanen uskoo, että itäisen konferenssin viimeisen pudotuspelipaikan nappaa Buffalo. Läntisessä konferenssissa tilanne on kutkuttavampi, koska playoffs-paikasta taistelee vielä neljä joukkuetta ennen viimeisiä runkosarjapelejä.

– Uskon Buffalon vahvuuteen varsinkin maalivahtiosastolla, kun Ryan Miller on löytänyt tasonsa. Joukkue on viime peleissä muutenkin osoittanut, että se osaa pelata hyvää kiekkoa pelatessaan yhtenäisesti, Tikkanen perustelee.

Läntisessä konferenssissa kilpailu pudotuspelipaikasta on itäistä kireämpi, ja ”Tiki” pitääkin tilannetta mielenkiintoisena.

– Calgarylla on vielä pienet mahdollisuudet, mutta uskon joukkueen lähtevän kesälomille. Näin ollen jäljellä olevat playoffs-paikat ratkaistaan neljän joukkueen eli Phoenixin, San Josen, Dallasin sekä Coloradon kesken, Tikkanen summaa.

Nelikosta kaksi joukkuetta tippuu ja kaksi joukkuetta jatkaa kauttaan. Kaikki joukkueet ovat kolmen pisteen sisällä, ja Tikkkasen mukaan kuka tahansa näistä voi päästä playoffseihin. Tiki pitää seuraavaksi pelattavaa San Jose-Dallas -ottelua yhtenä ratkaisevista peleistä.

– Kyseessä on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista otteluista. Molemmat joukkueet ovat sarjataulukossa pisteen sisällä, San Jose viivan ylä- ja Dallas viivan alapuolella. Siitä tulee suomalaisten maalivahtien taisto. Uskon kuitenkin tällä hetkellä enemmän Dallasiin ja Kari Lehtoseen kuin Antti Niemeen, Tikkanen heittää.

Lisäjännitystä NHL-otteluiden seuraamiseen löytyy Unibetin vetokohteilla!