Leijonien päävalmentaja Jukka Jalosella on positiivinen ongelma, sillä maalivahtiosastolle on tarjolla kasa huippuveskareita.

Tällä hetkellä MM-leirillä torjuvat Kari Lehtonen, Petri Vehanen ja Joni Ortio, joista Ortio voidaan laskea pelistä MM-kisoja ajatellen. Vehasen tilanne on hyvä, vaikka viime kevään MM-kultavahti ei vakuuttanut tämän kauden KHL-peleissä. Jalosella löytyy silti luottoa Vehaseen. Lehtonen lienee varma tapaus, mutta muut NHL-vahdit saattavat sekoittaa vielä pakkaa.

Mielenkiintoinen jokerikortti ja ehdottomasti kuuma nimi torjuu tällä hetkellä KHL:n finaaleissa. Karri Rämö pelaa huikeaa pudotuspelisarjaa ja taskussa on jo kolme nollapeliä, joista viimeisin eiliseltä tiistailta. KHL:ssä Rämö pesi Vehasen, mutta maajoukkuepelit ovat eri pelejä.

Rämän ansiota on hyvin pitkälti se, että Raimo Summasen Avangard Omsk on menossa tappiin asti. Rämö tullaan valitsemaan todennäköisesti KHL-pudotuspelien MVP:ksi. Dinamo Moskovaa vastaan Rämö ”Game-winning saven” loppusekunneilla.

Katso Rämön loistotorjunta videolta:

KHL-liigan ratkaisuotteluihin saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!