Venäläinen superlupaus Jevgeni Kuznetsov sanoi kesken KHL-pudotuspelien, että aikoo jatkaa KHL:ssä ensi kaudella (lue uutinen).

Nyt nuo puheet voi vetää vessanpöntöstä alas, sillä venäläismedian mukaan Kuznetsov vedätti saadakseen medialta rauhan. Useimpien venäläislähteiden mukaan NHL-seura Washington Capitalsin GM George McPhee on lentänyt tiistaina Moskovaan, jossa tapaa pelaajan ja hänen edustajat.

Kuznetsov on yksi kuumimmista nimistä siirtomarkkinoilla, kuten olemme aiemmin uutisoineet (lue tästä). Kuznetsovilla oli varaa jopa hylätä Traktor Tsheljabinskin tarjoama 2,5 miljoonan dollarin jatkosopimus (lue uutinen). Nuorisotähden kintereillä on ainakin suurseura Salavat Julajev Ufa, joka pystyy lyömään pöytään kilpailukykyisen tarjouksen. Salavatia onkin pidetty Kuznetsovin todennäköisimpämä osoitteena, sillä rahan mahti pitänee pelimiehen vielä ensi vuoden KHL:ssä.

Kuznetsov lukeutuu Venäjän suurimpiin lupauksiin ja 19-vuotias nuorukainen on Venäjän maajoukkuekalustoa. Kuznetsov on Washingtonin ensimmäisen kierroksen NHL-varaus vuodelta 2010. Tällä KHL-kaudella hän merkkautti runkosarjassa 49 peliä teholukemilla 19+22=41 pistettä. Pudotuspelien 12 ottelun saldo oli 7+2=9 pistettä.