Pekka Rinne torjui 41 laukausta kolmannen tähden arvoisesti Nashvillen toisessa voitossa Detroitista pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Detroitin kotiottelu päättyi lukuihin 3-2 ja Nashville johtaa koko sarjaa nyt 2-1.

Voitto oli Nashvillen ensimmäinen pudotuspeleissä Detroitissa.

– Meillä ei ole pitkää historiaa seurana. Me olemme pelanneet hyviä runkosarjoja ja olleet todella kilpailukykyinen joukkue, mutta uusi kokemuksia tulee, sanoi valmentaja Barry Trotz The Tennesseanin mukaan.

– Jos olisimme olleet liigassa 100 vuotta, emme puhuisi ensimmäisestä voitostamme Detroitissa, mutta emme ole olleet mukana 100 vuotta.

Wings-valmentajaa Mike Babcock valitteli jälleen rangaistuksia. Kotijoukkue otti niitä kuusi, joskin vieraatkin saivat istua jäähyaitiossa viiteen otteeseen.

– Meidän täytyy olla kurinalaisempia, koska vihellyksiä tulee. Jos istuu boksissa näin paljon, niin se vaikuttaa ottelun ’flowhun’. Pelaajilta kuluu energiaa vaikka rangaistuksen tappaminen toimiikin, valmentaja sanoi MLiven mukaan.

Aivan täysin rangaistukset eivät kuitenkaan Detroitin pelaajia ilmeisesti syöneet, sillä laukauksia kotijoukkue teki osapuilleen kaksi jokaista Nashvillen yhtä kohti: 43 – 22.

Sarja jatkuu ylihuomenna toisella ottelulla Detroitissa.