MM-kisojen lippujen hinnat ovat herättäneet keskustelua yksittäisten lippujen hinnoittelun selvittyä alkuvuodesta. Liput Suomen peleihin maksavat vähintään 155 euroa.

Suuri yleisö on pitänyt lippuja liian kalliina, ja lipunmyynti ei olekaan vetänyt niin kuin on toivottu. Parhaillaan esimerkiksi Suomen alkulohko-otteluihin Ranskaa ja Kazakstania vastaan myydään lippuja kaksi yhden hinnalla Suomen kiertävän Suomikiekko-kiertueen yhteydessä.

– Areenassa pelataan 34 ottelua MM-kisojen aikana. Tavoitteemme on 370 000 katsojaa, joten joka pelin ei välttämättä tarvitse olla loppuunmyyty, MM-kisojen pääsihteeri Mika Sulin kertoo Iltasanomien verkkosivuilla.

Hintojen alennukset ovat selkeä reagointi huonoon kysyntään, ja tällä tavalla halutaan varmistaa tunnelman syntyminen ja täysi halli aina kun Leijonat pelaa.

– Teemme kovasti ja nöyrästi töitä, jotta saamme hienon tapahtuman aikaiseksi. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun kisat pelataan kahdessa maassa. Lippujen myyminen on tässä kohtaa vain pieni osa kokonaisuudesta.

Lippujen hintoja on perusteltu mm. maailmantähtien konserttien hinnoilla, jotka ovat lähellä samoja, ja sitä että tällä tuotetaan rahaa suomalaisen jääkiekon juniorityöhön.

Älä välitä ”Kummolan hinnoista” – katso täältä erilaisia keinoja voittaa liput MM-kisoihin!

Mitä mieltä sinä olet lippujen hinnoista? Onko lippujen hinnoittelujen perustelut olleet oikeita? Kommentoi!