Leijona-ryhmään lisää muutoksia – Lukko-pelaaja mukaan

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

MODO:n puolustaja Joonas Lehtivuori jää sairastumisen takia pois Leijonien ensimmäisestä leiriryhmästä.

Lehtivuoren tilalle on valittu Rauman Lukkoa edustava Harri Tikkanen. 30-vuotias Tikkanen pelasi kuluneella kaudella 59 runkosarjaottelua Lukon paidassa tehoilla 5+15=20. Playoffs-otteluita hänen tililleen kertyi 3.

A-maajoukkue harjoittelee tänään maanantaina 2.4. Hartwall Areenalla.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!