Uutisoimme maanantaina, kuinka Nashville on tekemässä mammuttitarjousta kohuhyökkääjä Aleksandr Raduloville (lue tästä).

Venäläismediassa on puhuttu jopa nelivuotisesta sopimuksesta, jonka arvo on huikeat 36 miljoonaa dollaria. Kaikesta päätellen Radulovista tullaan käymään vielä käsittämättömän kova kisa, sillä venäläistähti halutaan takaisin KHL:ään. Rahasta asia ei ole kiinni, sanoo KHL:n presidentti Aleksandr Medvedev.

– Toistaiseksi Radulov lähti pelaamaan kauden loppuun. Hyvä, että hänen sopimus​​historia saadaan lopullisesti käsiteltyä. Tämän jälkeen hän voi valita, missä hän haluaa pelata, Sportbox siteeraa Medvedeviä.

– Olen saanut tiedon, että hänelle on tarjottu yhdeksää miljoonaa kaudesta. Uskon kuitenkin, että venäläiset seurat voivat olla varsin kilpailukykyisiä.

Radulov lähti kesken sopimuskauden Salavat Julajev Ufasta, joka sai pitää Radulovin KHL-oikeudet. Radulovilla on myös ensi kauden kattava sopimus Salavatin kanssa, mutta nyt Radulov on pelannut Nashvillessa tulokassopimuksensa loppuun ja voi neuvotella itselleen uuden NHL-sopimuksen tai palata KHL:ään.

Jääkiekon ratkaisuotteluihin saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!