Kärpät jätti etsikkoaikansa käyttämättä lauantaina Raksilassa, kun joukkue tapui Pelicansille 3-4 jatkoajan jälkeen. Voitto olisi taannut paikan välieriin, mutta nyt taistelu jatkuu maanantaina Lahdessa. Otteluvoitot 3-3.

Kärpillä oli ottelu hallussaan vielä kahden erän jälkeen. Joukkue oli 2-0-lukemin kiinni voitosta, mutta johto suli kolmannessa erässä.

– Karvas tappio. Meidän olisi pitänyt tappaa peli toisessa erässä, mutta ei. Sitten tuli heti kolmannen erän alkuun jäävettä niskaan, mikä jäykisti koko joukkueen. Meistä tuli passiivisia”, Kärppien päävalmentaja Hannu Aravirta kommentoi Kaleva.fi:ssä

Kärppien maalivahdilta Johan Backlundilta ottelu ei ollut ihan parasta mahdollista tekemistä, mutta Aravirta sälytti vastuuta koko joukkueelle.

– Ei parasta maalivahtipeliä, ja ensimmäinen takaisku oli aika dramaattinen, mutta toisaalta voi kysyä, mikseivät hyökkääjät tehneet maaleja”, Aravirta pyöritteli.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!