Kärpät tiedottaa tehneensä sopimukset laitahyökkääjä Toni Kähkösen, 25, ja keskushyökkääjä Tomas Plihalin, 29, kanssa. Kähkönen saapuu Kärppiin Bluesista, missä hän pelasi viime vuodet kapteenina. Plihal on pelannut viimeiset kolme vuotta TPS:ssä hyvillä tehoilla. Molempien sopimukset ovat kaksivuotisia.

– Saimme hyviä ja mielenkiintoisia nimiä. Plihal tuntee liigaan ja pystyy pelaamaan isossa roolissa, Kärppä-luotsi Hannu Aravirta kertoo Kärppien kotisivuilla.

– Kapteeni Bluesissa. Se kertoo Kähkösen johtajaominaisuuksista ja hän on ollut
kova kovissa peleissä. Hän oli kiinnostunut meistä ja me haluamme tarjota hänelle ison haasteen, Aravirta puolestaan kertoo Kähkösen hankinnasta.

Kähköselle siirto Kärppiin on askel tuntemattomaan, mutta aika oli oikea uusille haasteille.

– Tämä on iso juttu minulle. Lähden ensi kertaa pelaajana pois Espoosta. Toivottavasti löydän itsestäni lisää Kärppien paidassa, Kähkönen kertoo.

Lisäksi Kärppiin saapuu vuoden sopimuksella 21-vuotias ruotsalaishyökkääjä John Norman, joka tulee Djurgårdenista. Hän on pelannut kaksi kautta Elitserieniä tukholmalaisten paidassa. Myös Ilkka Mikkola on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Kärppien kanssa.