KalPa vahvistaa pelaajahankintojen lisäksi myös liigajoukkueensa muita osa-alueita.

Maalivahtivalmennusvastuun ja joukkueenjohtajan tehtävät ensi kaudeksi ottaa vastuulleen KalPa-ikoni Ilpo Kauhanen. Hänen vastuualueena on edustujoukkueen ja a-nuorten maalivahtivalmennus. Viime kauden maalivahtivalmentaja Ari-Pekka Siekkinen palaa perhesyiden vuoksi takaisin Jyväskylään.

– ”Ipi” tuo uutta näkökulmaa valmennusryhmään. Hän tulee työskentelemään erittäin lähellä meidän maalivahtejamme, toimitusjohtaja/urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen kertoo KalPan kotisivuilla.

– Hän on KalPan organisaatiossa tuttu mies, sillä hän on Kuopion kiekkoilun kasvatti, joka on kiertänyt myös maailmalla. Viime kaudella hän oli KalPan A-nuorissa maalivahtivalmentajana ja teki erittäin hyvää työtä nuorten miesten kanssa.

KalPa vahvistaa myös pelaajatarkkailuosastoa tekemällä kolmivuotisen pelaajakordinaattorisopimuksen Janne Kekäläisen kanssa.

– Janne näkee pelejä sen verran paljon, että hän kykenee löytämään oikeantyylisiä pelaajia KalPalle. Hän toimii apunani pelaajahankinnoissa ja antaa ulkopuolista näkökulmaa pelaaja-asioiden hoitamiseen.

Janne Kekäläinen on Jokerien toimitusjohtajan Jarmo Kekäläisen veli.