Pelicans isännöi JYP:iä hankalasta tilanteesta finaalisarjan viidennessä ottelussa. Mestaruus on JYP:lle katkolla – he johtavat finaalisarjaa otteluvoitoin 3-1.

Pelicans jatkaa samalla koostumuksella mihin edellinen ottelu päättyi. Torjuntavastuun saa Pelicansin kolmosvahti, 17-vuotias Janne Juvonen, kun sekä Niko Hovinen että edellisessä ottelussa jyrätty Joonas Kusela ovat ulkona kokoonpanosta. Juvonen tuli hyvin sisään edellisen ottelun kolmanteen erään, eikä ollut millään tavalla syypää Pelicansin tappioon. Maanantaina kakkosvahtina pelaa 20-vuotias Heikki Tuomisto, jolla ei ole peliäkään liigakokemusta.

JYP on kokoonpanossa on muutos, kun Ossi Louhivaara on poissa ykkösketjusta ja tilalle Juha-Pekka Hytösen ja Petr Hubacekin rinnalle nousee nelosketjusta Jari Jääskeläinen. Kokoonpanon ulkopuolelta nelosketjuun otetaan Antti Jaatinen.

JYP muuttaa myös pakkipareja edellisestä ottelusta Kalle Koskisen paluun myötä. Parit tänään ovat: Kalle KoskinenYohann Auvitu, Arto LaatikainenOlli Malmivaara, Kristian NäkyväMikko Viitanen. Henri Auvinen putoaa kokoonpanon ulkopuolelle.

Katso joukkueiden kokoonpanot viidenteen finaaliotteluun täältä!