JYP:n pelissä ei heikkoja lenkkejä – "Joukkueessa on jotain erikoista"

NHL:ssä Dallas - Ottawa! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

JYP:llä on neljä ottelupalloa välieräsarjassa Jokereita vastaan. Ensimmäinen mahdollisuus varmistaa paikka finaalissa tulee tänään, kun Jokerit isännöi JYP:iä Helsingissä.

JYP:n tehokkuus perustuu hyvään joukkuepeliin ja tasaisiin viisikoihin. Jokainen pelaaja on ansainnut paikkansa ja ketjussa ei ole heikkoja lenkkejä.

– JYP-urani aikana ei ole koskaan ollut näin tiivistä nippua. Joka vuosi on ollut hyviä joukkueita ja hyviä kavereita, mutta nyt tuntuu, että tässä joukkueessa on jotain erikoista, JYP-hyökkääjä Filip Riska kuvailee onnistumisen taustoja JYP:n kotisivuilla.

Puhutaan, että se neljäs ja ratkaiseva voitto on vaikein, koska ajatukset saattavat siirtyä liikaa jo mahdollisiin jatkopeleihin. Tärkeintä on keskittyä peliin samalla tavalla kuin kaikkiin muihinkin otteluihin.

– Vaikka finaalipaikkaan tarvitaan enää ainoastaan yksi voitto, niin matka sinne on vielä aika pitkä. Pelit Jokereita vastaan ovat olleet niin tasaisia, että tilanne voi kääntyä nopeasti. Uskon kuitenkin siihen, että tämä sarja ratkeaa juuri siihen meidän yhtenäisyyteen.

NHL:ssä Dallas - Ottawa! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!