Jokerien paine ei hellittänyt maanantain voitto-ottelun jälkeen, kun he ovat jälleen selkä seinää vasten nyt vieraskentällä. Voittopelistä joukkue kuitenkin näki, että parhaimmalla esityksellä JYP on kaadettavissa.

– Tunnelma joukkueessa on hyvä voiton jälkeen. Tiesimme, että olimme lähellä voittoa aiemmissakin peleissä. Olimme selkä seinää vasten ja piti pelata sen mukaan. Onnistuimme joukkueena ja oli hienoa että se tuotti tulosta, puolustaja Jeremy Dehner kertoi Jokerien verkkosivuilla.

Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet erittäin tasaisia sekä runkosarjassa että playoff-peleissä. Viisikkopeli on molemmilla joukkueilla hyvin kasassa ja virheitä ei kovinkaan paljoa tule. Virheitä ei saa ruveta kuitenkaan liikaa pelkäämään vaan on uskallettava pelata, mikäli aikoo voittaa.

– Seuraavaan peliin meidän pitää säilyttää sama itseluottamus ja pelata kovaa alusta loppuun. Jokaisella virheellä voi olla iso hinta, mutta ei voi pelata arasti vaan on pelattava aggressiviisesti. Tiedämme miten pitää pelata. Tehdään asioita samalla tavalla kuin maanantaina niin tulosta tulee.