Jokerien nuorisolupaus Teuvo Teräväinen oli lauantain välieräottelun hahmo Jyväskylässä.

Teräväinen jakeli namupasseja läpi ottelun ja teki sivussa teholukemat 1+1. Teräväinen vastasi ottelun avausmaalista ja Jokerien toisen teki Teemu Eronen. JYP tuli kuitenkin ohi: ensin Olli Malmivaara tasoitti 1-1:een ja Olli Sipiläinen 2-2:een.

Jokerien Jarkko Ruutu lensi suihkuun pari minuuttia ennen loppua ottaen 5+20 minuutisen. JYP ei saanut hyödynnettyä ylivoimaansa ja mentiin jatkoajalle, jonka vei kotijoukkue Ossi Louhivaaran osumalla.

JYP johtaa välieräsarjaa otteluvoitoin 3-0.

Päivän toisessa välierässä Pelicans ja Blues etenivät jatkoajalle. Varsinaisella peliajalla osuivat Pelicansin Ryan Lasch ja Bluesin Tommi Huhtala. Voittomaalin merkkautti puolestaan Bluesin Juuso Ikonen. Pelicans johtaa otteluvoitoin 2-1.