Jokerit pelaavat JYP:iä vastaan maanantaina Helsingissä selkä seinää vasten. Kausi jatkuu vain voitoilla tästä eteenpäin. Jokereiden valmennusjohto on tilanteessa yhä rauhallisin mielin.

– Joukkueen kanssa käytiin peli läpi ja saatiin sitä kautta ihan hyvä lähtökohta seuraavaan kohtaamiseen. Joukkue on erittäin luottavainen ja uskoo siihen, että tämä sarja voidaan kääntää. Peli kerrallaan se on kuitenkin tehtävä ja nyt kaikki ajatukset ovat ainoastaan maanantaissa, päävalmentaja Erkka Westerlund kertoi Jokerien nettisivuilla

JYP on ollut piirun verran parempi ratkaisuhetkillä, vaikka Jokereillakin on ollut omat mahdollisuutensa. JYP on pragmaattisella tavalla pystynyt pitämään Jokerien joukkuepelin takalukossa.

– Joukkueena ei olla oltu vielä lähelläkään parastamme. Ottelusarjan tilanteen rinnalla on koko ajan suoritus, ja minkälaisen sen pitää olla, että JYP voitetaan. Henkinen energia pitää muuttaa tekemiseksi kentällä.

Helpommin sanottu kuin tehty, kuuluu vanha sanonta. Nyt on tuloksen teon aika, tai kesälomat alkavat myös toisella helsinkiläisjoukkueella.

– Meillä on selvä suunnitelma, millä osa-alueilla meidän pitää parantaa, jotta pystytään JYP kaatamaan. Siinä on isoin juttu. Ratkaisu löytyy oman joukkueen sisältä.