KalPa on kärsinyt kolmen voittopelin jälkeen hieman yllättäen kaksi tappiota Bluesia vastaan. Sunnuntain kuudenteen puolivälieräottelluun KalPa saa jättiluokan buustin, kun Sami Kapanen palaa jäälle. Kapasen edellinen peli oli 18. helmikuuta.

– Pitää paikkansa, että hän palaa sunnuntaina. Sami tuo mukanaan sitä, mitä hän tuo aina eli tunnetta. Mies uhkuu pelihaluja, KalPan päävalmentaja Tuomas Tuokkola kertoi Savon Sanomille.

Edellisessä ottelussa Bluesia vastaan KalPa romahti totaalisesti kolmannessa erässä. Voittaakseen KalPan pitää pystyä pelaamaan omaa peliään parhaalla tasollaan.

– Olemme suoraan sanottuna hieman jännittäneet kaksi viimeisintä peliä ohi. Blues ei ole muuttanut pelaamistaan milään muotoa, mutta me emme ole pelanneet omaa peliämme. Palaamme sunnuntaina perusasioihin eli siihen pelitapaan, jonka parhaiten osaamme.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!